۶ پاسخ

با عرق کاسنی یا شاطره صورتشو پاک کن از پماد هیدروکورتیزون هم میتونی استفاده کنی

پماد آ د عزیزم بزن دکتر به دخارم داد برای جوش های ریز قرمزی ک میزد سریع با یکبار زدن خوب شد

مامان جان كورتون بي دليل استفاده نكنيد اصلا
كرم مرطوب كننده ثمين بزنيد. بعد از دو سه روز كاملا برطرف ميشه. عاليه و بي ضرر
بعد از بهبودي هم بعد از هر بار حمام براش بزنيد

دوشب لایه نازک تریامسینولون بزن شب اول صبح که بیدار بشه رفته ولی حتما شب دوم هم بزن بعدش همیشه صورتشو چرب کن

پسر منم اینجوری بود تا سه ماهگیش خودش رفت ولی بعضی ها میگفتن ما بردیم دکتر بهش پماد ترکیبی داد خوب شد

مرطوب کننده مخصوص نوزاد بزنید
دختر منم بود مرطوب کننده جانسون زدم روزی چند بار خوب شد