۸ پاسخ

منم پسرم نخورد چون شیرخشک میریختم توش
من با پوره هویج و بعد پوره کدو حلوایی شروع کردم البته با. غلظت ماست

عزیزم دکتر پسرم براش یه نوع فرنی آماده نوشت رفتم براش خریدم خیلی خوشمزه و عالیه و تا دو ساعت بعد از اینکه باز میشه باید بخوره و اینکه ارزون هم هست هم فروشگاه دارم هم داروخانه براش بخر عکسشو میزارم برات

دختر منم بعد واکسن شش‌ماهگی همین شد
بخاطر دندوناش بود
دوتا در اورده و هنوزم کم اشتهاس.باهاش مدارا میکنم
با شعذر و‌شکلک و... میریزم دهنش حتی واسه خندیدنم دهنشو کیپ میکنه مبادا غذا بریزم داخلش...وزنگیریشم کم‌شده.
ما داریم عادت میکنیم ک کج دار و‌مریض باهم طی کنیم😂
ابمیوه و میوه و... رو هر سه‌وعده میارم براش هروقت میلش بود میخوره خیییلی کم البته پیش میاد ولی خب باید تکرار کرد یا میخوره یا نه.
طعم‌غذاشم بهتر کردم

شاید یجوری درست میکنی که خوشش نمیاد
یه قاشق آرد برنج با نصف لیوان آب جوشیده سرد رو باهم مخلوط کن .بعد بذار بپزه قشنگ غل بخوره. یذره هم نبات بریز که دل درد نگیره
بعد که کامل سرد شد یه پیمونه شیر خشک بریز کامل هم بزن من خودم یه پیمونه سرلاک حریره بادام هم میریزم چون حریره رو خالی نخورد .
حالا میتونی فرنی رو یکم شل تر کنی بریزی تو شیشه بدی بخوره .

سلام بعد از واکسن بی اشتها میشن شدیدا...ولی سعی کنین با نبات شیرینش کنین..کم کم بدین بهش..
منم دخترم حتی شیرم نمیخوره بعد از واکسن...ولی یه کم شیرین کردم فرینی رو خوردش خداروشکر..با بازی و اینا

عزیزم دختر منم هشت ماهشه به جز شیر لب به هیچی نمیزنه، اولاش میخورد ولی الان دقیقا یک ماهه که هیجی نمیخوره، به دکترش گفتم گفت همه ی بچه ها یه دوره اینجوری میشن دوباره به روال عادی برمیگردند
شما هم با دکترش مشورت کن

عزیزم دختر منم هشت ماهشه به جز شیر لب به هیچی نمیزنه، اولاش میخورد ولی الان دقیقا یک ماهه که هیجی نمیخوره، به دکترش گفتم گفت همه ی بچه ها یه دوره اینجوری میشن دوباره به روال عادی برمیگردند
شما هم با دکترش مشورت کن

سلام عزیزم .شما فرنی رو چجوری درست میکنی؟