تاچند ماهگی بچه ها وقت دارن دمر بشن بچم دمر نمیشه

۳ پاسخ

پسر من پنج ماه و نیمس دو هفتس ک دمر میشه

سلام ممنون میشم پیج اینستامو دنبال کنید🌺🙏🌺🙏کلی مامان مثل خودتون توپیجمون هستن ک لباسای بچه هاشونو میفروشن و لباس های شمارو میخرن .هرچیزی ک برای فرزنداتون کوچیک شده و یااستفاده نشده عکساشونو براتون داخل پیج با کمترین هزینه میزاریم تا بفروشید .لباسای استفاده نشدتونو تبدیل ب پول کنید✔✔💲
@ninishop_dast2هر آگهی هم استوری هم پست هزارتومن هرلباس یا اسباب بازی هرچیزی ک کوچیک شده یااستفاده نمیکنید براتون میتونم پست کنم

بچه با بچه فرق داره. تا پنج و شش هم وقت هست