۱۱ پاسخ

2سی سی،چون آهن لیپوزوفر کمتر از اون یکی قطره های هست که تو بازار وجود داره،من تازگیا دخترم و بردم متخصص کودکان تجویز دکتر۲سی سی بود

سلام دکتر گفت ۱ سی سی

دکتر ب من گفته بود ۱ونیم سی‌سی بدم اما یه سری دیگه رفتم گفت ۲سی‌سی بدم آخه پسرم کم وزنه بخاطر همین زیادش کرد چون‌کمبود آهن باعث بی اشتهایی میشه

سوال منم هست واقعا گیج شدم😒😞

منم 1سی سی میدم

عزیزم ۲ سی سی بده .

عزیزم منم یه سی سی میدادم بعدش فهمیدم ۱ سی سی میزان آهنش۷ میله در صورتی که باید ۱۴ میل آهن بدیم پرسیدم گفتن ۲ سی سی بدم

۲ تا میدم همیشه

دکتردخترم گفت ۱ونیم سی سی

چون دوتا لیپوزوفر هست‌. یکی شو دو سی سی باید بدید او یکی رو یک سی سی

من ۲ میل میدم.نمدونم