۱۰ پاسخ

مرتب تو اب بشین سشوار هم بگیر
ن باز نمیشه شیر دادی دوباره درازبکش

من نمیتونستم راه برم مامانم پاهاموبرمیداشت میزاشت تابتونم قدم بردارم😕😕
قرص مفنامیک اسیدو سفالکسین ندادن بهتون برادردوعفونت

سلام. قدم نو رسیده مبارک. تا چند روز درد طبیعیه و نگران نباشید هیچ اتفاقی نمی‌افته با خیال راحت شیر بدید. منم ۱۱ روزه که زایمان دوم کردم و الان همه چی خوبه 😊

حق داری به نظر من طبیعی بدتر از سزارینه ، به نظر من دراز بکش و به کمک یکی دراز کشیده شیر بده

ن عزیزم طوری نمیشه رو باسنت بشین یجوری بشین زورت رو باسنت باشه خوابیده شیر بده من ده روز اول خوابیده شیر میدادم بعد خودمو با آب و بتادین میشستم و اسپری نیواشا میزدم و با سشوار خشک میکردم خودمو سر ده روز جوش خورد و موقعی ک درد داری مسکن بخور

نشین که نابود میشی من رعایت نکردم فک کنم عفونت کرده فردا باید برم دکتر

عزیزم کج بشین که بهش فشار نیاد
اگه میتونی بالش دوناتی بگیر که راحت بشینی

با شامپوبچه خودتو بشور شاپو فیروز خودتو خشک کن سشوار بکش روزی یکی دوبار من کلا اینکار و میکردم حتما دوش بگیر روزی یبار خیلی خوبه سبک میشی زخمت کمتر اذیت میکنه

مگ دیکلوفناک ندادن بهت؟آلفنم میخوردم ن بشبنی هیچ ایرادی ندارد باز نمیشن بخیه هات توالت فرنگی بشین

ن عزیزم باز نمیشن خیالت راحت

بعد با آب و نمک بشین با زدعفونی تا زود خوب بشی