۴ پاسخ

عزیزم اگه تب همراه با استفراغ هستش عفونت هتش چون پسر منم همینطور بود گفتم البته ۷ ماهگی
بردم دکتر آزمایش نوشت عفونت ادراری داشت بنظرم ببر دکتر

عزیزم دور ناف و کشاله های رونشو دستمال نم دار بکش سریع تب رو میکشه پایین .هر ۶ ساعت یا ۸ ساعت فکر کنم شیاف ۱۲۵ ی کوچولو از تهش بکن بزن براش یا اگه قطره استا میخوره بهش بده .مدام با اب ولرم پاشویه کن .بخاطر تبش هست ک بالا میاره و هیچی نمیخوره .یکم چایی نبات هم‌بهش بده اخه میگین اب از دهنش میره چون میگن تب ربطی ب دندون نداره اگه فکر میکنید بخاطر دندونشه

براتب من به دخترم خدمی میدم زودم خوب میشه حالا باز توصیه نمیکنم شاید به بچه شما کمک نکنه

برای تبش: دو برابر وزنش بهش استامینوفن بده اگه تبش پایین نیومد ۴ ساعت بعدش می تونی براش شیاف بزاری. لباس نخی تنش کن. پاشویه اش کن. دستمالت رو با اب ولرم مرطوب کن و روی کشاله های رانش. شکم و زیر بغلش بزار.(مراقب باش لرز نکنه)