۶ پاسخ

از کجا میدونی سرماخورده یا حساسیت داره؟از کجا میدونی اگه سرماخورده ، از نوع ویروسی سرماخورده یا باکتری
چرا بخاطر کورنا ،باجون بچتون بازی میکنید 🤔ما ۲نوع آنتی بیوتیک داریم از کجا بدونیم کدومش برای بچه شماخوبه یا اصلا علتش چیه ،یه مادر دانا خودسرانه درمان نمیکنه چون عوارض بدتری داره بچتو حتما ببر دکتر عفونت توی بدنش زیاد نشه خطرناکه

من دکتر شربت سیتریزین داده

این حرف اصلا درست نیس که بچم تب داره یا مریص یا هرچی بخاطر کرونا نمیبرید دکتر وقتی رعایت کنید هیچ مشکلی نیس اینجوری خدایی نکرده میزنه جایی دیگه خراب میکنه وقتی لازمه باید ببرین

نه عزیزم. شیر خشک

سلام ممنون میشم پیج اینستامو دنبال کنید🌺🙏🌺🙏کلی مامان مثل خودتون توپیجمون هستن ک لباسای بچه هاشونو میفروشن و لباس های شمارو میخرن .هرچیزی ک برای فرزنداتون کوچیک شده و یااستفاده نشده عکساشونو براتون داخل پیج با کمترین هزینه میزاریم تا بفروشید .لباسای استفاده نشدتونو تبدیل ب پول کنید✔✔💲
@ninishop_dast2هر آگهی هم استوری هم پست هزارتومن هرلباس یا اسباب بازی هرچیزی ک کوچیک شده یااستفاده نمیکنید براتون میتونم پست کنم

شیرخودتو میخوره؟؟