۷ پاسخ

بی بی چک بزن ببین شایدم تودوران شیردهی پریود نشید اصلا

سلام عزیزم امکانش هست
همینجوری خیلی ها شیر به شیر نی نی میارن دیگه 😁

بنظرم دلو جرئت فوق العاده ای داری😁😁😁امکانش زیاده والله

گلم منم بعد از 40 روز یه بار شدم و دیگه نشدم اگه شیر خودتو میدی طبیعیه تا 6 ماه که میگن اصلا نمیکنی ولی اگه مدام شیر خودتو بدی.
بیشتراهم تا دوسال که شیرمیدن نه بچه میکنن نه پریود میشن ولی بستگی به بدنت داره ولی واسه اطمینان بیشتر یه بی بی چک بزن

اره احتمالشم زیاده،حتما ی راه جلوگیری رو استفاده کن اگر قصد نداری فعلا حامله بشی

خیلی احتمالش کمه اما خب هست .باید رعایت کنی عزیزدلم اونم بااین جامعه و وضعیت خراب اقتصادی

خیلی زیاد امکان داره