۷ پاسخ

بله بده بهش. به تعداد قطرات دو برابر وزنش

نیم ساعت قبل از واکسن بهش دو‌برابر وزنش بده

قبلش نده عزیزم..
بزن بعد قطره رو بده بهش‌... ❤️❤️

منم هفته پیش زدم. بعدش بدید وقتی هم اومدید منزل قبل اینکه درد پاش شروع بشه محکم پاهاشو ببندید مثل قنداق که تکون نتونه بده. خیلی سریع خوب میسه درد پاش. این تجربه را من سر هر دو دخترم داشتم

الان نده اول واکسن ببر بزنن بعد گلم

سلام عزیزم به ما گفتن ندین رفتین برگشتین واکسن و زد بهش بدین میزان قطره هم به وزنشه مثلا اگر ۵ کیلو ۱۰ قطره باید بدی به من کفتن هر ۴ ساعت بده

سلام
بهتره بعد از واکسن زدن بهش قطره بدی و اینکه ۲ برابر وزن کودک قطره استامینوفن باید بدیر
ببریش بهداشت برات توضیح میدن