۳ پاسخ

عزیزم سعی کن بهش کمکی شیرخشک انتی رفلاکس بدی اینجوری گشنه میمونه اونو بالا نمیاره پسرمنم رفلاکس داره شیرخشک ای ار ببلاک میدم اول شیرخودمو میدم بعدیه پیمونه شیرخشک باشیشه بهش مبدم دیگه بالانمیاره یوبس هم نمیشه

همه ی اینارو بچه منم داره فقط صبوری صبوری صبوری هیچ کاری نمیشه براش کرد من دیشب از ۴ صبح تو بغلم بوده تا الان

نه نمیخواد نگران باشی
نی نی ات دلپیچم داره؟ ممکنه زیادی شیر میخوره هربار ک گریه میکنه نشونه گشنگیش نیست .