۴ پاسخ

عزیزم بعده 6ماهگی میتونی دمنوش لاغری استفاده کنی من ک ی پیج تو اینستاگرام دارم فوق العاده هس وخانمای ک شیردهی میکنن نتیجه خوبی گرفتن منم حتما بعده ۶ماهگی شروع میکنم

به بدنت یکم استراحت بده نه ماه طول کشیده تا چاق شدی حالا سریع میخوای لاغر کنی

دمنوشا لاغر میکنه به شرطی که خودتم تغذیتو رعایت کنی .اونم اصلا برا بچه خوب نیست من خودم قبلا استفاده کردم ولی زمان شیردهی نبود .اونم اصلا شکممو لاغر نکرد کله بدنمو لاغر کرد عوارضشم خشکی پوست بودو کهیرزدم سرگیجه هم میگرفتم چشام سیاهی میرفت چون یهو وزنم اومده بودپایین الان با شیردهی توچهارماه من خیلی راحت کم کردم 92 بودم شدم 88 الان اومدم رو 77 تا 6 ماهگی هم صدرصد 7 کیلو کم کنم میمونه شکمم که با ورزش جمع میشه

چاقی تا 6 تا ی سال رحم ک اندازه ی گلابی بوده شده اندازه ی هندوانه بعد زمان ميبره بعد دو سه ماه ميتوني ورزش های ک مخصوص جمع شدن رحم انجام یدی تا شاید بهتر بشه این شکم ی ماه نيومده ک ی ماه بره عزیز