۶ پاسخ

امروز رو کمپرس سرد بزار هر یک ساعت ۲.۳ دقیقه و فردا گرم بزار ... استامینوفن هم هر ۴ ساعتی بهش بده

شربت استامینوفن هر ۴ ساعت بهش.بده.روز اول سرد بزار روز بد گرم بزار.تن تنم شیرش بده.من ک ن کمپرس سرد گذاشتم ن حوله گرم.شیرش میدادم شربتم میدادم میخابوندمش.اصنم اذیتم نکرد.

سرد
بعد ۲۴ ساعت حوله گرم بذار الان سرد بذار

امروز سرد بذارید هر نیم ساعت دو دقیقه فردا گرم بذارید به همین روال

روز اول سرد روز دوم گرم

روزاول کمپرس سرد.روزدوم کمپرس گرم.هرچهارساعتم استامینوفن بده.بهش تندتندشیربده.دفع ادرارباعث میشه تب ازبدن خارج بشه.زیادلباس تنش نکنی.