۸ پاسخ

من همه کار کردم اخرم درد پاش خوب نشد دستمال بزار فریزر قشنگ که خنک شد تو بغلت بپیچ دور بچه رو پاشم بزار همون دردشو کمتر میکنه یکم

عزیزم روز اول رو هر ۴ ساعت استا بده، دختر منم کمپرس رو نمیذاشت بذارم. پنجشنبه زدیم الان دردش خیلی بهتر شده تا دیشب لنگ میزد راه میرفت

سلام خانم اگه نزارید روپاس سفت میشه موقعی که خوابیده انجام بدید یا ببریدش حمام با اب گرم رو پاشو ماساژ بدید تا مایع پخش بشه یکجا بمونه سفت میشه دردش بیشترانشالاه که خوب میشه

والله منم بچه هام اصلا نزاشتن کمپرس بزارم رو پاشون اصلا هم مهم نبود چون در هر صورت دردش کم نمیشه به مرور باید دردش از بین بره پاشونم اصلا سفت نشد زیاد خودتو واسه گذاشتن کمپرس اذیت نکن

سلام عزیزم ۶ ساعتی طولانیه ۴ ساعتی دوبرابر وزنش بش بده

وایییی به دختر منم گفتن فردا واکسن 18 ماهگی رو ببرم بزنن از دیروز استرس گرفتم

عزیزم روز اول هر۴ ساعت قطره بده روز دوم۶ ساعت روز سوم ۸ ساعت.من خودم شب اول ایبوپروفن دادم هم تبش اومد پایین هم دردش کم شد و خوابید

منم ماه دیگه باید ببرمش برا واکسن استرسشو گرفتم