۱۱ پاسخ

اب قند درست کن بزن توش بزار دهنش اینجوری میگیره

سلام نه ربطی به مارک ش نداره دختره منم نگرفت پسرمم هم نگرفت بالا میاوردن

ن عزیزم فرقی نداره دختر منم تا دوماهگی نمیگرفت ولی من انقدر پافشاری کردم تا بالاخره راضی شد🤣🤣

خب شاید دوست نداره اذیتش نکن

اینم بگم که بعضی از بچه ها کلا نمیگیرن

سلام ن بعضی بچه ها دوس ندارن دختر منم هرپستونکی براش گرفتم نخورد فقط اوق میزنه

فک نکنم به گرون یااین چیزاربط داشته باشه نوک پستونکشوشیرین کن
یا باهاش بازی کن میگیره

من سه مدل گرفتم هر کار کردم نگرفت

میگن این مدلی خوبه اما من هنوز نگرفتم

سلام عزیزم پستونکش رو شیرین کن داخل آب قند تا خوشش بیاد چند بار این کار تکرار کن بذار تو دهنش بمونه تا عادت کنه بگیرش

عکس هاشو میشه بفرستی تپلیا و ارتودنسی رو لطفا