۱۰ پاسخ

لبه پیراهن صورتی باعثشه.... یه پیراهن یقه باز یا یقه هفت تنش کن و با اب و صابون تمیز بشورش و بعدش لباسش عوض کن و یه لباسی که یقه اش به پوست گردنش نچسبه .. پیراهنش عرق کرده و باعث عرق سوز شدنش شده

عزیزم هر ۴،۵ ساعت یه بار زیر گردنش رو بشور و خشک کن همیشه تا گردن کامل نگرفته
الانم براش بشور خشک کن کالاندولا بزن

پسر من‌ بدتر از این بود روزی چندبار کلاندولا زدم و لباس یقه آزاد کردم تنش.قبل از حمام هم بهش کالاندولا‌ زدم که بخار حمام اذیتش نکنه. خیلی زود‌خو‌ب شد. یکم بزرگتربشه و بتونه گردنشو بگیره خوب‌ میشه.کالاندولا عالیه

بهرین راهش شستن و خشک کردنه. سوخته طفلی

عزیزم عرق سوز شده،روزی دوبار دستمال نخی رو نمدار کن زیر گردنشو تمیز کن اصلا دستمال مرطوب نکش پماد کالاندولا بزن بعد چند یاعت پاک کن اگه شیر ریخت زیر گردنش سریع خشک کن نذار بسوزه

سلام عزیزم بایدتمیزش میکردی شیررفته زیرگردنش سوخته بادستمال مرطوب یایه پارچه خیس تمیزش,کن,بعدپمادچی داری توخونه بزن روش اگه پمادنداری وازلین بزنه همیشه موقعی که لباسش روعوض میکنی یه نگاهیم زیرگردنش بنداز

آخی عزیزم شاید حساسیت داره به چیزی که شما خوردی.یا اینکه شیر رفته زیر گلوش نشستی...حالا یکم پماد سوختگی بزن شاید بهتر بشه .پماد ریکاو یا Qv پماد خوبیه

چون تپل سوخته مثل گردن دختر من
بهش وازلین یا پماد سوختگی بزن
سعی کن زود زود حموم ببری تا از بین بره

وای اون چرا اونطوری شده مگه صورتشو چنگ میندازه اصلا حساسیت چیزی کرده فکنم پودر نزن دیگ شاید بیشتر حساسه کاندولا بزن ببین خوب میشع اگ نشد ببر دکتر

وای خدا عرق سوز شده..پماد کالاندولا بزن خوب میشه