۵ پاسخ

غسل استحاضه قلیله کثیره

حمام چهل روزگی هیچ غسلی نداره عزیزم نه برای بچه نه برای مادر فقط ده روزگیه که برای مادر غسل نفاس داره .ولی اگر تا چهل روز خونریزی تموم نشده باشه مادر باید غسل استحازه بریزه که اونم باز قانون و آداب جدا داره .وگرنه هیچ غسلی نداره

مامانم میگه تو تشت آب می ریزی بعد با چهل تاس چهل تا میشماری بعدش با همون تاس از سر تا گردن بعدش سمت راست بعد چپ رو آب می ریزی میگی غسل چهلمم رو میشورم غربت الله بعدش باید ی غسل دیگه هم بکنی اسمش نفاسه

غسل عزیزم فک کنم غسل استحازه باشه

سلام خودت وبچه رو غسل بده بیا بیرون