۷ پاسخ

سلام عزیزم من دندان گیرواسش گرفتم همون دستی ک میخوره رو ب دندون گیر گیرمیدم دیگ هرچی دست توی دهنش میکنه دندون گیرمیره توی دهنش الان انگشت نمیخوره چارتاانگشتشوکاری کن ک بگیره ب دندون گیر

سلام عزیزم همه بچه ها اینطوری ان دستشون رو میخورن...دختر من پستونک میذارم دهنش اوق می‌زنه

دختر منم همینجوریه میگن طبیعیه نگران نباش

عزیزم پسر منم این جوریه دارن لپه شون سفت میشه به خاطر اونه من پسرم سینم میگیره با لثه اش نوک سینم میکشه

نگران نباش عزیزم،تواین سن بچه ها تازه مکیدن رو ی چیز جالب میدونن و بجز دستش هرچیزی رو ممکنه مک بزنه
اما پستونک بخاطر ساختارش خیلی بچه ها نمیخورن،اما خوردن دستش واسش آرامش بخشه،ففط حواست ب بهداتش دستش باشه مرتب باآب گرم بشور

سعی کن دستشو ببندی یا هی در بیار پستونک بزار
من پسر بزرگم همینجوری بود سرسری گرفتم الان ۱۰ سالش هنوز وقت خواب دستشو میخوره
😞😞😞

ای جان جیگر😀عب نداره طبیعیه دخترمنم اونطوریه عزیزم