۶ پاسخ

من از هفته 6 شروع شد روزی 20 .30بار میرفتم دسشویی امروز 7 هفته و 4روزمه 10 بار رفتم ولی علائم هرکسی فرق میکنه

همه تکرر ادرار ندارن، اما بعضی ها از شروع بارداری تکرر ادرار میگیرن، یکی از علائم بارداری هست

من تکرر ادرار ندارم کلا بارداری قبلیمم نداشتم

من روز موعد پریودم گرفتم شدید شدید گفتن نمیشه کاری کرد طبیعیع فقط تو جای گرم بمون بزا خوب بشه

من هفته پنجمم عزیزدلم اما تکرر ادرار فوق العاده زیاد دارم از دکترم پرسیدم گفت طبیعیه

من هنوز معلوم نیست باردارم یا نه ولی خیلی دارم ی پاک توالته😬😬