۳ پاسخ

چرا عجله داری واسه‌زایمان؟بچه اگه یک ساعتم بیشتر تو رحم بمونه‌ میدونی چقد خوبه براش فقط ورزشارو‌انجام بده که انشاالله سر وقتش زایمان راحتی داشته باشی

سلام عزیزم این هفته رو هم استراحت کن، از هفته ی بعد شروع کن، من تو این هفته زایمان کردم
ورزش و اینا خیلی جواب میده، اگه زایمان طبیعی دارین، نفس کشیدن در حین درد خیلی خیلی در پیشرفت روند زایمان تاثیر گذاره

اگه سزارین باشین ۳۸ هفته رایمان میکنین عجله نکنید