۱۰ پاسخ

عزیزم قاطی غذاش ارد سهن بریزبرلی وزنگیری خیلی خوبه و فوق العاده خاصیت داره

بله با توجه به وزن تولد كمه تو نمودار رشد گهواره هم بزنيد اونجا براتون مياره دقيق دو حالت داره يا خدايي نكرده عفونت إدرار داره يا كم خون يا تروييد در غير اين صورت يا مشكل از شير شماست يا غذائي كه ميدين بهش درست نيست البته تو هر سه خالت بالا بچه كم اشتها و بي حال ميشه تو عفونت بيقراري ميكنه .... بهش غذاهايي مثل سيب زميني جو دو سر پرك سويق ماست يوناني بدين حتما مولتي رو هم بهش بدين از بين ميوه ها موز خيلي خوبه بعد ماكاروني ...

از همه بدتر اینه که یکی میبینه میگه چقد ریزه.... خب لعنتیا خود مادر بچه از همه بهتر میدونه و نگرانشه ولی چیکار کنه وزن نمیگیره... بچه منم همینه و اصلا شیرخشک نخورد چهار کیلو بدنیا اومد الان شش و نهصده دکتر گفت کمه

درد منم همینه نیلا همی چی میخوره ولی وزنش بالا نمیره 😣😣

بچه ای که وزنش کمه تو غذاش کره زیاد بریزید و‌ماستش پر چرب باشه
برای قد و دندانشم روزی یک شیر اینفترینی بدید خیلی به رشدش کمک میکنه

در ضمن سرش هم همیشه خیس عرق

سلام گلم 6 ماهگیش چند بوده قدو وزنش

اره شاید کمخونه

دختر منم همینه البته دختر من نارس بود وکم شیر میخوره

هی خاهر نگو ک دلم خونه منم مشگلم همینه مردم انقد حرص خ