۷ پاسخ

واکسن چهارماهگی از دوماهگی سختتره؟ هر دو تا پا رو میزنن یا یک پا؟

عزیزم دستمال خنک تو کشاله های رانش بزارید و اگر باز پایین نیومد شیاف براش بزارید

اگه بعد دوساعت که قطره دادی هنوزم تب داشت میتونی از شیاف هم استفاده کنی. شیاف زودتر تب رو پایین میاره فقط شیاف کودکان باشه و مقدارش رو از داروخونه بپرسین. اگه بازم تب داره باید پاشویه اش کنی با آب ولرم و کمی نمک. یادت باشه آب سرد نباشه که بچه خدایی نکرده تشنج میکنه. حسابی مراقبش باش تبش بالا نره. لباس زیاد تنش نکن. ولی حواست باشه محیط خونه سرد نباشه تب و لرز کنه.

سلام من پاشویش کردم دخترمو ی حوله ام باولرم نمدار میکردم میزاشتم رو شکمش تبش ۳۸ بود ک خداروشکر واسه ساعت۱۲ اومد پایین

تا ساعت 5صبح همینجور تب داره ...ی کم دست پاش آب نمک بذار...

سلام پاشویش کن کم کم تبش پایین میاد

شیاف استامینوفن هر۶ ساعت.بهداشت به من گفت