۹ پاسخ

منم مثل شمام هفته دیگ یکشنبه قراره برم،خیلی استرس دارم.ولی میگن تا هفته ده وقت هست...خدا هوامون داره💛

درکت می کنم منم همین بودم اما وقتی شنیدم خیلی حس خوبی داشت به چیزای خوب فکر کن

هفته پنجمی تا پنجشنبه تازه وارد هفته شش میشی چرا اینقد زود نوبت گرفتی خیلی زوده برای تشکیل قلب و دیده شدن جنین...اول هفته هشت باید بری ...بهت پیشنهاد میکنم این هفته نری چون استرس میگیری زوده ....برای قلب تا هفته ده وقت هست برای دیده شدن و ضربان هفته هشت بهترین زمان

سلام هفته ی چندمی

تا پنج شنبه دیگه رفتین تو هفت هفته احتمال زیاد نشون داده میشه
من امروز اول هفته ششم بود رفتم قطب جنین رویت نشد میگن با سنو شکمی هشت هفته معلوم میشه

عزیزم اگه هفته ششم هستی خیلی زوده بنظرم نرو شاید تشکیل نشده باشه و دکترا نگرانت کنن هفته ۸برو

سلام عزیزم نگرانی نداره که تا ده هفته جا هست که قلب جنین تشکیل بشه برای من هفته هفتم رفتم فقط ساک بارداری بود گفت دوهفته دیگه برم رفتم تو نه هفتگی تشکیل شده بود اصلا هم نگرانی و استرس نداشتم. مثل سمه الان. ریلکس باش وقت هست گلم. برو انشاالله که تشکیل شده

عزیزم چه نگرانی اخه تا هفته۹ وقت داری تازه دکتر من میگه تا ۱۰ هفته پس نگران نباش اما ۸ هفته دیگه انشاءالله کامل مشخصه

ان شاالله تشکیل شده عزیزم
همه چی هم خوبه♥️