۱۲ پاسخ

من تازگیاببم استفاده میکنم خوبه راضیم ازش ازفروشگاه میخربم بسته 40تاییشوسایز4. 50 تومان هم قیمتش خوبه هم کیفیتش بازخودت میدونی کوکومی روتاحالااستفاده نکردم

سلام. مای بیبی ک از همش بهتره ولی اصلا صرف نمیکنه خیلی گرون شده...
ولی من ک استفاده کردم حس میکنم کوکومی از ببم بهتره

من ببم استفاده کردم بدجوری سوخت الان مولفیکس میندازم خیلی خوبه قیمت ی میلیونو ۷۰ براش خریدیم

من بیشتر مولیفکس استفاده میکنم الان کمیاب شده مای بی بی میزارم ولی متاسفانه ۳۶ تایی شده ۱۳۵ هزار تومن

فکر میکنم هردوش مث همه من از کوکومی استفاده کردم

مای بیبی ازهمه بهتره من همه مدل استفاده کردم

ببم گذاشتم خوب بوده زیاد از حد که جیش کنه نم میده باید به موقع عوض کنی کم کم قلقش دستت میاد

معلومه مای بیبی بهتره شما مای بیبی و با کوکومی یکی میکنی بعد مای بیبی ببم هم خوبه

سلام من ببم استفاده میکنم خوبه

من بیبی کینگ میخرم خیلی خوب جواب داد برای من ارزونم هست

سلام مای بی‌بی ازهمه بهتره

مای بی بی عالیه