۷ پاسخ

وقتی خواستی ببریش بهش بده۸ قطره دوبرابر وزنش باید قطره بدی

سلام عزیزم من امروز واکسن زدن به نظر من از ۲۰دقیقه قبل ۲ برابر وزنش بهش قطره بده اونم قطره پاراکید..بعد واکسن هر ۴ ساعت ۲برابر وزنش قطره بده..روز اول هم کمپرس سرد بذار روی جا واکسنش روز دوم هم گرم..و اینکه تب سنج هم حتما داشته باش

عزیزم قبل واکسن استا نمیدن اثر واکسن رو کم میکنه لزومی هم نداره بعدش هر ۴ ساعت دوبرابر وزنش بده که با توجه به وزنش میشه ۸ قطره

سلام من دیروز واکسن دوماهگیش زدم بعد زدن واکسن قطره بده هرچهار ساعت بعدش روز اول هم حوله سرد بزار

من برا واکسن چهار ماهکی گفتم دکتر گفت از ۲۴ ساعت قبل.چون دخترم رو واکسن ۲ ماهکی مریض شد.سه روز بستری بود.من از ۱۲ ساعت قبل استا دادم برا واکسن ۴ ماهگی اصلا تب نکرد

من قبلش ندادم بعد از واکسن دادم .دوبرابر وزنش عزیزم

سلام ۱۰دقیقه قبلش بده . ۸ قطره