۵ پاسخ

رو بعضی بچه ها اثر داره این شربت باعث میشه بخوابن اما رو بعضی نداره رو پسر من تاثیر نداشت بهش ندادم دیگه .بجاش چند شب سر یه ساعت مشخص حمامش میکردم شیرش میدادم خوابش تنظیم شد

اره من یه هفته دادم به دخترم احساس کردم بیشتر میمونع بیدار قیلا ۶صبح دیگ میخوابید اما الان تا ۲ظهر بیداره

دارو ندا عزیزم گناه داره بچه من ی راهکار خوب پیدا کردم ماست ک میخوره بیهوش میش بچم

خوابش به خودت بستگی داره صبح زود بیدارش کن شبم نزار بخابه که اون تایم ک میخای خابش ببرع

منم تاصبح بیدارم:من نشنیدم:باپزشک مشورت کنید؛اگه خوبه منم بدم؛منم شباتاصبح بیدارم؛فقط چندساعت روزی میخوابم: