۴ پاسخ

سلام عزیزم نی نی من ۵ ماه و بیست روز کولیک داشت . کولیک قولنچ روده است بغضی از بچه ها می گیرن بعضی ها نه شانسی دلیل خاصی نداره نگران نباش . روزی سه بار گریپ میکچر رو بهش بده هر وقت این طوری شد نی نی رو تو یه پارچه قنداق کن بغلش کن پشتش و ماساژ بده و راه برو یا نی نی رو بزار به شکم رو پاهات پشتش و ماساژ بده یکم روغن بچه یا رو غن زیتون رو شکمش بزن و ماساژ بده . براش صداهای الف و از اینترنت دانلود کن براش بزار آرومش میکنه . عزیزم کلا وقتی کولیکش پیش می یاد چون احساس میکنی بدون علت گریه می کنه خسته و ناراحت میشی ولی باید صبور باشی عزیزم . در ضمن بعد از شیر دادن حتما اروغش و بگیر تا دل دردش کمتر بشه

بله کولیک یعنی همون نفخ عزیزم که تو ی ساعتی از روز بیقراریش بیشتر و شدیدتره شربت هم حدود سه روز مشخص میشه که بهش میسازه و ارومش میکنه یا نه
هر دارویی هم که باز کردید یک ماه قابل مصرفه

اگ نفخ معدش زیادباشه گریپ میکچری ک بهش دادرو بهش دادیو یدونه آروغ زد نخوابونش بازم بزارآروغ بزنه بعدشکمشو باروغن زیتون ب جهت عقربه های ساعت ماساژبده بعدبخوابونش اگ خوب خوابید سعنی ساخته بهشواثرکرده اگ ن بعدازشیری کـدفعه بعدخواستی بهش بدی بهش اهوارانی نی بده ببین اثرمیکنه یان ولی قطره دایمیتکون برای نفخ وکولیک عالیه

گریب میکسچر از زمانی ک درش باز میکنی تا یک ماه میتونی استفاده کنی