۵ پاسخ

کولیک ونفخ تا 4 5 ماهگی خوب نمیشه هر چی میخای بخور بعدش عرق نعنا بخور نفخش کمتر بشه

میتونی هرغذایی خواستی بخوری فقط بعدش ته لیوان عرق نعنا بخور با ی لیوان چای نبات اون نفخ غذایی ک خوردی رو میگیره بچه هم اذیت نمیشع

سیبزمینی کرفس هویج کدو سبز فلفل دلمه پیاز حلقه کن مرغ یا گوشت بریز دوستداشتی بزار اروم بپزه غوره بزن عالی میشه ،بعد از هرغذا یک ق غچهار زیره بخور عالی میشه، انشالله زودی خوب بشه

براش قطره ی پدی لاکت بگیرین روزی دوبار هر دفعه ۵ قطره بهش بدین اگر دل درد هم میگیره شربت گل گریپ هم بگیرین براش خودتون هم اگر احساس میکنین غذاتون نفاخ هستش بعد از هر وعده اندازه سه قاشق عرق نعنا بخورین

واویشکا،استامبولی،لوبیا پلو هم فکر میکنم مشکلی نداره،کدو حلوایی بخورید به عنوان میان وعده،خورشت بامیه،مرغ و با پیاز و هویج و فلفل دلمه و گوجه سرخ کنید بعد بزارید لا به لای برنج و دم کنید