۱۱ پاسخ

اخه بچه چه لزومی داره گوشش سوراخ بشه!! ماها که بزرگترشیم مگه چن وقت به چن وقت طلا گوشمون میکنیم که؟؟مادر شوهر فضولم که خیلی دخالت میکنه توو امور بچه داری ولی کمکی حالا حالا بم نکرده و نمیکنه هاا هی گف سوراخ کن منم گفتم چشم بذا یکم بگذره بعد،اونقد گفتا ولی من نکردم و به لج اونم که شده نخاهم کرد هیچوقت،اخه اینا یه چیزای شخصی هستن و به بقیه ربطی ندارن،انگار ما میپرسیم ازشون که شما چرا اینهمه بچه زاییدید و چرا ال میکنید و بل میکنید

میگن بهتره ۶ ماهگی به بعد سوراخ بشه چون قبل اون خدای نکرده اگه عفونت کنه بدن بچه نمیتونه مقاومت کنه منم سوراخ نکردم هنوز اما بهتره بچه بزرگ که شدخودش تقاضا کنه

من ۳۸ روزگی سوراخ کردم

من پنج ماهگی.

من ۲۰ روزش بود گوششو سوراخ کردم
اصلا هم متوجه نشد

من هنوز سوراخ نکردم از ترس کرونا

سلام عزیزم من پنج روزگیش کردم خیلی دردش کم بود اصلا اذیت نشد شماهم باید زود تر میکردین رفته رفته پوست بچه سفت ترمیشه ودردش زیادمیشه

والا منم دوست ندارم سوراخ کنم دلم نمیاد این کارو کنم ولی همه هی میگن چرا سوراخ نمیکنی واقعا موندم

من چهارماهگی بعد واکسنش

من ۱۵ روزگی رفتم سوراخ کنم دکتر گفت چرا انقد هولی برو دوماهگی بیا ولی خب من حساب کردم هم واکسن بزنه هم گوش سوراخ کنم اذیت میشه بچه گذاشتم تا دو ماه ونیمش بشه بعد😏