۳ پاسخ

سلام بستگی ب شرایط بدنی داره،اگر تپل نباشید در روز سه تا چهار بار حس میکنید۔ولی نباید همیشه ب یک صورت انتظار تکون داشته باشید،یوقت بچه فعالتره،یوقت ارومتر و گاهی چندساعت خوابه

متفاوته عزیزم یه رور میخوابه کم میزنه یه روز بیداره
دکتر من ک میگه اصلن نگران نباش اونم مثه ماس یه روز حال داره یه روز حال نداره

حرکات جنین تو هر کس متفاوته! و اصلا ثابت نیست من تو هفته ی شما یه روز انقد حرکت بچم قوی بود بعدش دو روز خیلی کم میشد که دستم اومده بود بقیه میپرسیدن میگفتن امروز روز فعالیتشه فردا استراحت