۱۲ پاسخ

پماد کالاندولا بزن وصدر صد خشکش کن یا باسشوار از دور یا پارچه نخی ابشو بگیر بعد پوشک کن روزی چندبار هم بزار باز بمونه هوا بخوره

سودوكرم عاليه
من واسه پسرم ميزنم اب رو اتيشه

وقتی تمییزش میکنی حتما بایه پارچه خشکش کن بعدش سودا کرم هم خوب

فقط کرم زینک اکساید فیروز بزن عالی عالی

اول کرم سوختگی اونم سودوکرم و چیکو از همشون قوی تره برا سوختگی
بعدم اگر چند بار تکرار شد و زیاد بود مارک پوشک رو عوض کن

سودوکرم بهترین کرم توی بازاره حتمایکی بخر، نسبتاقیمتش بالاست ولی می ارزه

روغن زیتون عالیه

شاید به پوشک حساسیت داره
پماد بریج بزن عالیه

یا پوشکشو عوض کن یه مارک دیگه بگیر یا سایز بزرگتر استفاده کن

سودوکرم
پماد سوختگی آردن

پماد کالاندولا

من پماد نمیزنم چون چربه بدتر میسوزونه فقط خشک نگهش دار اونم با پودر بچه من فقط پودر میزنم