۶ پاسخ

از جمع کردن شکمش و گریه هاش,شکمش و ببینید زیاد نفخ داشته باشه,بی قرار باشه خصوصا شبا نشانه کولیک, رفلاکسم از بالا اوردن شیر, یا موقع شیر خوردن خودشو کمونی بده عقب , خس خس سینه

من بچه م خَيلي زور ميزد و قرمز ميشد و دست و پاش جمع ميكرد تَو شكمش
متخصص معاينه كرد قطره كوليك داد

شما الان بگی بچه من هر علامتی داره اولین چیز ممکن میگن رفلاکسه بعد کولیک پاسخ ثابت تمام سوالات 🤭

وقتی تودهنش حالت عق زدن داره وزیادبالامیاره رفلاکسه و وقتی به خودش میپیچه وقرمزمیشه کولیکه. که کولیک بیشترتایم ثابتی توروزه

از بالا آوردن زیاد

رفلاکس استفراغ زیاد میکنه .کولیک بیشتر بی قراره و همراه با گریه های شدید