۷ پاسخ

عزیزم من دخترم فقط مارک مای بیبی استفاده میکنم براش ولی خب جدیدا هم کمیاب شده هم خیلی گرون من کهنه بهداشتی با مامی دکمه دار خریدم توی روز هر 1 ساعت کهنه میکنم با صابون بچه میشورم آفتاب میکنم یا با اتو ضدعفونی میکنم ولی خب شبا مای بیبی میکنم راحت بخوابه تا صبح

من ببم استفاده میکنم الان حدود۷۰تومن من اون ماه خریدم۵۵ ۱۰تاخریدم البته ۱۰تا هم مولفیکس گرفتم ۸۵

من بی.بی کینگ میگیرم راضیم قبلا مای بی بی استفاده میکردم واقعا گرون شده

پوشک دائمی چیه؟ چنده؟

ولا من هی مولفیکس میندازم تازه میخواستم مشما کنم شوهرم نزاشت گف بچه گناه داره اذیت میشه مولفیکس بنداز تا راحت باشه قیمت ی میلیونو ۷۰ براش خریده چون هی داره گرون میشه

وای خدا میخوان تا کجا برن

پوشک دائمی چیه من اصلا نشنیدم