۶ پاسخ

پسر منم همینطور گاهی وقتها . خودت خاکشیر و بارهنگ بجوشون بخور بره تو شیرت. .جز ماساژ و گرم کردن شکمش ..با گوش پاک کن و وازلین یا روغن زیتون مقعدشو تحریک کن .من البته اینو امتحان نکردم

روغن زیتون ماساژ بده خیلی خوبه به پشتشم بزن خودتم بخور روغن زیتون بره تو شیرت خوبه من پزشک بردم دخترمو گفت به بچم میتونی بدی روغن زیتون خوراکی دو سه قطره خطر نداره

بهش شربت رازیانه بده

عزیزم بچه تاشیش هفت روز پی پی نکنه طبیعیه اشکال نداره نگرانش نشو

تایک هفته اشکالی نداره دکتر گفت ...پسرمن الان از پریروز هنوز پی پی نکرده

عزيزم پسر منم اينجور بود يهو جيغ ميزذ بردم دكتر واسه پى پى نكردنش اهورا نى نى و پدى لاكت و سگا گريپ دادا الان اوكى شده ديگه جيغ هم نميزنه