۴ پاسخ

تکون های بچه از۲۸ هفته مهمه عزیزم استرس نداشته باش ی چیز شیرین بخورب پهلو چپ درازبکش توی یک ساعت ۴ تاتکون داشته باش خوبه یای آهنگ بزار براش یا ی چراغ قوه بشکمت بتابون ایناباعث حرکات بچ میشه

یه چیز شیرین بخور به پهلو بخواب تکون میخوره اگه نخورد با دکترت مشورت کن

چیزه شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب،شکمتو آروم ماساژ بده انشاءالله که تکون میخوره با نی نی هم حرف بزن.

بله طبیعیه تکون های بچه از ۲۸ هفته خیلی مهمه الان ممکنه خواب باشه و حتی تا دو روز تکون نخوره