۴ پاسخ

پسرمنم همینجوره دقیقا..کولیک داره شاید بخاطر کولیک دلدرد میشه موقع شیرخوردن دست وپا میزنه و گریه میشه

دختر منم همینه انقدروپام تکون میدم تا خوابش عمیق بشه بعدک میخوابه بیدارش نمیکنم تا کامل ازخواب سیر بشه واسه شیر خوردنم دستشوبگیر باهاش حرف بزن و این ک بخاطر درد اینکارو میکنن داروب موقعه بهش بده تا دردش کم بشه

پسر منم توو خواب دست و پاشو تکون میده تا نیم ساعت میخوابه زود بیدار میشه، قنداقشم میکنم همش جیغ میزنه و گریه میکنه زود بازش میکنم۰😔

بچه من اينجوريه ، تازه سیزده روزشم هست ... ببرش دکتر شاید دل درد دل پیچه داره