۷ پاسخ

من اصلا سونو داپلر تا الان ندادم
فقط کسی که مشکل خونرسانی یا عدم رشد یا حرکت جنین داره رو میفرستن گویا مضر هست برا نوزاد

سلام عزیزم .من سنو 32هفتگی انجام دادم سنو معمولی دکتر برام نوشت .نه خانم جان نگران نباشید اگه چیزی باشه با سنو معمولی هم قابل تشخیص هست

سلام عزیزم۔من با جفت غربالگریا ،سونو داپلر برا شریان رحم دادم۔رنگی نبود

عزیزم سونو رنگی برای مادرایی مینویسن ک مشکل داشته باشن،یا دو قلو داشته باشن منم همش دکتر سونو معمولی برا وزنش مینویسه اگه خدایی نکرده بند ناف دور گردن جنین باشه تو همین سونو مشخص میشه

سونو معمولی هم معلوم میشه منم داپلر ندادم ولی حتی از نظر چسبندگی جفت هم بررسی کرد چون من قبلا سز شده بودم
داپلر حرارت زیادی داره من بارداری قبلیم انجام دادم قشنگ شکمم میسوخت بچه ام چشماش رو میزد از نور زیاد

منم الان ۳۲ هفته ام دکترم برام ننوشت سونو گفته زودتا ۳۶ هفته فک کنم باشه توکل بر خدا

عزیزم اگ خدای نکرده بند ناف دور گردن جنین باشه با سونو معمولی مشخص میشه