۳ پاسخ

ترنجبین خودت بخور به بچه نده اصلا پر از الودگیه توصیه دکترم به ندادنه خودت زیاد بخور رو شیرت اثر کنه.شیر خشت رو نمیدونم

ترنجین روش اب جوش بریز بعداز سافی رد کن دوقطره چکون در روز بیشتر ب بچه نده

شیر خشت رو اگه زردی داشته باشه میتونی بدی وگرنه نده. ترنجبینم یه قاشقو تو یه استکان بزار بجوشه وقتی آبش نصف شد بردار تقریبا هر ۶ ساعت یه قاشق کوچولو بده.