۵ پاسخ

بهترین زمان بین ۴تا ۶ ماه هست. با نظر دکترش شروع کنین خیلی بهتره.
ولی اول ۶ماه زمان مناسبیه. دکتر بچه من با فرنی شروع کرد غذا رو. از روزی یک قاشق شروع میشه، روز بعد دو قاشق تا یک هفته که میشه ۷ قاشق.
بعد از یک هفته اگر نشانه های حساسیت نداشته باشه، حریره بادوم رو همینجور شروع میکنیم. بعد پوره سیب زمینی و هویج. و در نهایت سوپ

عزیزم بزار 6ماهگی من 4ماهگی دادم اسهال شد دگه ندادم فعلا

از ۶ماهگی شروع کن اول با لعاب برنج شروع کن

سلام عزیزم .اصلش از ۶ماهگی هستش .با لعاب برنج باید شروع کنید از روزی یک قاشق هرروز تعداد دفعات قاشق رو بیشتر کنید

شیش ماهگی
با لعاب برنج بعد حریره بادوم بعد فرنی بعد سوپ و پوره ها