سر نوزاد ک پوست پوسته کی خوب میشه

۴ پاسخ

تو نت نوشته بود حدودا تا ۷ماهگی رفع میشه،اسمش کلاه گهواره اس پسر منم داره

سلام عزیزم حساسیت به پروتیین گاویه
هرروز سرشو با روغن زیتون چرب کن و شبا بشور حتی حموم نبردی هم نبر فقط سرشو بشور با شامپو
موهاشو با برس شونه کن یه هفته ای میریزن
پسرمنم اینجوری بود دکترش گفت این کارارو بکنم
البته گفت با شامپو ضدشوره هم میتونم بشورم که مخصوص نوزاداس ولی من فقط با شامپو بچه ساده شستم

نیم ساعت قبل از حموم کردنش با وازلین چرب کن سرش رو بزار قشنگ نرم شه حموم بردی شامپوش رو بزن بشور دوبار اینکارو بکنی از بین میره

اصولا تا یکسالگی کم کم خوب میشه، اما شما میتونی یک ساعت قبل از حمام با روغن زیتون یا بادام شیرین چرب کنین بعد حمام کنید،