۴ پاسخ

سلام گلم
سرویکستون عالیه گلم نگران نباشین
پایین بودن سرویکس یا کانال رحم کوتاه بشه باید دوخته بشه یا اصطلاحا سرکلاژ
جفتتون هم ینی پشت رحمه
قدامی هم ینی جلو رحمه

جفت خلفی یعنی جفت نزدیک ترین جا به ستون فقرات قرار داره که درصد بالایی از خانومای باردار جفتشون خلفیه هیچ خطری نداره فقط کمر دردشون بیشتر از بقیه‌ست..من خودمم جفتم خلفی هست

یعنی خیلی همه چیت عالیه طول سرویکس ۵۰ خیلی خوبه یعنی هیچ خطری تهدیدت نمیکنه جفت خلفی هم بهترین نوع جفت

عزیزم توگوگل سرچ کن کامل توضیح داده نوع جفت هارو