مامانا چند ماهگی واسه ختنه خوبه؟

۷ پاسخ

من برا پسرم ۶ هفتگی انجام دادیم

من پسرمو بعد چله اش ختنه کردم

دکتراطفال به من گفت یکماهگی بهترموقع برا ختنس،من ۴۰ روزگی بردمش

من پسرمو دو ماهش بود ک ختنش کردم همون موقع خوب زمانی بود واس ختنه کردنش...البته دکترش گفت ک اگر یک ماهگی میوردید خیلی بهتر بود...چون یکم عفونت ادراری گرفته بود

من ۱۸روزه ختنش کردم عالی بود بهترین موقع بود

من پسر ندارم ولی خواهرزاده هامو ۱۵ و ۲۰ روزه بردیم عالی بود زود هم خوب شدن الان حتما ببرش زودتر بزرگ بشه اذیت میشه

از ۲۰ تا ۴۰ دردش کمتره زودترم میوفته پسرم من ۳۸ روزه بود ۳ روز بعد افتاد