۴ پاسخ

سلام عزیزممم منم الان مشکل شمارو دارم همه فکر و ذکرم شده همین دختر نزدیک یک ماهه تو بیداری سینه مو نمیگیره هر کار کروم نشده حتی تو خواب بهش سینه دادم تا بیدار شده سینه مو ول کرده....
بعضی اوقات میگم شیرخشکش بدم ولی دلم نمیاد از طرف دیگه م شیرم خیلیییی کم شده هرچی قرص میخورم دیگه اثر نداره

نه بابا کجا بده
خیلیم خوبه بچه های شیرخشکی خیلی هم قوی هستن
ما دورمون داریم ماشالله الان بزرگ هم شدن از لحاظ قوت و انرژی و استخوان بندی عالی هستن
اصلا ب دلت بد راه نده
تغذیه بعد ۶ ماهگی خیلی تاثیر داره تو قوت بچه

سلام عزیزم‌، منم شرایط شبیه شما رو داشتم با این تفاوت که شیرم کم بود نمیدونستم نباید زیر یکماه شیشه بدم بچم شیرخشکی شد ، عزیزم تجربم رو میگم بهت من خیلی گریه کردم ، خیلی نذر و نیاز کردم مداام خودمو سرزنش کردم ، کلی خودم افسرده شدم ، اما به شما میگم با خودت کنار بیا ، شرایطیه که پیش اومده پس سعی کن به بهترین شکل مدیریت کنی، بچه یه مادر قوی خیلی بیشتر نیاز داره ، من الان شیر خشک ببلاک کانفورت میدم شبیه ساز شیر مادره ، یعنی بچمو اصلا توپول نکرده همون وزن نرمال با شیر مادر رو داره ، اما خوب شیر خشک هم مزیت های خودش رو داره ، همسرم بیستر میتونه کمکم کنه تو نگهداری، جایی میرم هی گوشه کنار پنهون نمیشم شیر بدم ، به نکات مثبتش فکر کن ، تا ۶ ماهگی که انشاالله به غذا بیوفتن و راحت شن ، راستی دکتر دخترم گفت مریضی یا سیستم ایمنی بچه به شیر خشک ربط نداره، گفت من بچه دارم شیر خشک میخوره اصلا مریض نمیشه بچه دارم شیر مادر میخوره مدام مریضه ، یا برعکس

عزیزم چرا اینجوری میکنی بچه ت گرسنه بمونه وزن نگیره خدای نکرده مریض بشه خوبه ،کی همچنین تفکری وراه انداخته اخه .سلامتی بچه ت مهم باشه خداروشکر شیرخشک هست واسه امثال ما که شیر نداریم