۷ پاسخ

سلام عزیزم واقعا که پراسترس ولی ان شالله همه چی خوب باشه اول باید سونو بدی بعد هم باجواب سونو بری ازمایش خون بدی نیازی نیست برا ازمایش ناشتا باشی قبل رفتن به سونو هم یه چیز شیرین بخور

سلام۔استرس نداره۔میری سونو اول سونو میدی،بعد با جوابش میری ازمایشگاه ازت خون میگیرن و جواب سونو رو هم کپی میخوان۔ناشتا لازم نیست

استرس نداشته باش اصلاچیزخاصی نیس سونو وازمایش خونه.ایشالا که خوب پیش میره همه چی

وایییی بهترین روزی که تو خاطرت میمونه و دوس داری بازم تکرار بشه چون صدای قلب بچتو میشنوی😍😍😍

ی ازمایش ادراره و فک کنم سه مرتبه ازمایش خون با فاصله ی ۱ساعت از هم

عزیزم اول سونوگرافی انجام میشه بعد آزمایش خون، توی یک روز انجام میشه و فوتوکپی سونوگرافی برای آزمایشگاه لازمه...استرس نداشته باش انشالله همه چیز خوبه🙏

اصن استرس نداشته باش گلم مثل سنو فقط چیز شیرین بخور تا نی نی کوچولوت قشنگ تکون بخوره مثانتم خالی باشه