۶ پاسخ

هردوساعت بیدارش کن پوشکشو باز کن تاخواب ازسرش بپره بعد شیرش بده

الان خیلی کوچولوئه.سعی کن تا ۱ الی ۱.۵ ماهگی به فاصله حداکثر ۳ساعت بهش شیر بدی.دخترمن تو خواب شیرمیخوره.من هیچوقت بیدارش نمیکنم.تو هم امتحان کن شاید اصلا نیازی نباشه بیدارش کنی.وقتی زیر سینت خوابید یکم چونشو باانگشتت ماساژ بده شروع میکنه ب مک زدن

برو خدا رو شكر كن و الا مثل من مجبور بودي شب تا صبح بيدار باشي

تو از بندگان خاص خدایی، خوش به حالت😂
هر سه ساعت یه ربع بیس دقه ام بخوره کافیه سیرش میکنه

نترس عزیزم بچه منم ساعت ۱۲که شیر میدم دیگ بیدارنمیشه تا ۵یا۶صبح بزار،ولی میگن هردوساعت باید شیر داد من اینجوری نمیکنم بچه خابش بدمیشه

هر دوساعت بیدارش کن بهش شیر بده اگه خوابشم میبره یکم تکونش بده کف پاهاشو آروم ضربه بزن بیدار میشه...دختر منم همینجور بود