۱۱ پاسخ

نگران نباش دیر نشده ،من که دخترم شش ماه و بیست و پنج روزشه هنوز رو شکم نمیشه

سلام پسر منم نمیشه دکتر گفت تا 7 ماهگی فرصت داره

پسرمنم خودش دمر نمیشه اصلا به پهلوشدنم دوست نداره منم مثل شما استرس دارم به دمرم که میزارم سرشوقشنگ بالا نمیگیره هی سرشو میندازه

منم از سه ماهگی خودم باهاش تمرین کردم . الان راحت دمر میشه . ب اینور و اونور میچرخه و حتی خیییلی کم سینه خیز ب جلو میره.

پسر من از سه ماهگی یاد گرفت چون باهاش تمرین میکردم حتما روزی دو سه بار روی زمین روی تشک بخابونش به پهلوش کن تا تلاش کنه، البته پسر من خودشم خیلی مشتاقه

منم خلی دوس دارم بچم یاد بگیره اما اصلا تلاش نمکنه که هیچ خلی بدش میاد دمر بشه حتی دمر میزارمش گریه مکنه برمدار

پسر منم چهارماه و ده روزشه هنوز نميتونه غلت بزنه
به پهلو ميشه ولي نميتونه دمر بشه
حساس نباش عزيزم به وقتش...

دختر منم غلت نمیزنه همون جوری طاق باز همش خوابه

کاری لازم نیست عزیزم بکنی بچها باهم متفاوتن پسر منم چهارماهش کلا دوسه بار غلت زد به وقتش همه چی یاد میگیرن و سعی نکن با بچهای دیگ مقایسه کنی

چون هنوز زوده

نیازی به کاری نیست خودش به موقعش انجام میده