۴ پاسخ

منم بچم رفلاکس داره میترسم فرنی بدم براش سنگین باشه فعلا پوره کدو سیب زمینی سیب گلابی میدم...دخترم هر چی میخوره یجور مزه مزه میکنه انگار ترشه قیافشم یجوری میشه امشب شیرخشکشم یکم ریختم تو قاشق دادم دقیقا همونکارو کرد😲😲

پسر من الرژی نداره ولی رفلاکس داره از پایان ۴ ماهگی دکتر غذای کمکی رو شروع کرد بهم گفت هفته اول ۵ تا ۲۰ قاشق مربا خوری فرنی
هفته دوم حریره بادام
هفته سو سوپ شامل ماهیچه برنج سیب زمینی
هفته چهارم سیب و موز
پسرم ۵ ماهش تموم شده ولی من هنوز سوپ و میوه رو شروع نکردم همون حریره و فرنی میدم فعلا

بله منم بچم ۴ماه ونیمشه دکتر یه هفته میشه واسش گفته فرنی بدم البته کم ورقیق فعلا .من نصف قاشق میریزم تو نصف استکان آب میزارم رو شعله ملایم

منو دکتر بخاطر رفلاکس از ۵ ماه و دوروبر ۱۵ روز اجازه داد اونم گف فرنی با آب و شیر خشک