۶ پاسخ

من با موزیک بهش غذا میدم موزیک بیبی شارک میزارم با گوشیم نگاه میکنه حواسش پرت میشه میخوره قبلا اصلا نمیخورد

چه اشكالي داره اين قد اصرار به خوردن بچه نكنيد گاهي بچه ها هم مثه ما بي اشتها ميشن اگر ميل داشته باشن حتما ميخورن خوده شير هم كافيه براش فعلا

ببین منم مث خودتم😭 صبحونه ی تیکه کوچیک نون وکره، ناهار نصفه موز، شامشم دوقاشق حلیم

ای خواهر جان همه دردشون همینه کلا بچه ها نمیدونم چرا با غذا خوردن مشکل دارن دختر من ک پیرم کرد تا غذا بخوره

اعصابتو خراب نکن همه بچه بعضی وقتا برا دندون این طور میشم

خودتو اذیت نکن گرسنه باشه میخوره
میان وعده زیاد بهش بده
داره بازی میکنه یه تیکه کوچولو سیب بزار دهنش ،تف کرد چند ديقه دیگه تکرار کن
سرگرمش کن که یادش بره بازی در بیاره که نخوره