۶ پاسخ

ببخشید زیاد نوشتم واقعا دلم میخواد تجربه ها رو مادرها بخونن و استرس هایی که من داشتم و نداشته باشن و نوزادها هم اذیت نشن واسه همین برای جواب دادن واقعا وقت میزارم

عزیزم دستتو به روغن زیتون آغشته کن جلوی مقعدش چند بار بزن ،نبری تو ها ⛔🚫فقط بمال چندبار بزن خودش میره تو و تا معقد چرب بشه میاد ،بعد هم هر روز صبح بزن تو اینترنت ماساژ بچه رو یاد بگیر و چون الان سرده بچه سرما میخوره دستتو بکن تو لباسش ،لباسش و در نیار و کمرش و شکم آروم آروم با روغن زیتون ماساژ بده بعد شیر بده ،چون تحرک ندارن نوزادان روده هاشون از نفخ و مدفوع خالی شه ،فقط در آخر بگم نوزادان گاهی هفته ای یکبار مدفوع میکنن و طبیعیه و بعد از سه یا چهار ماه دوباره درست میشن ولی شما اینکارهارو بکن فقط استرس نداشته باش ،راستی اگر شیر خشک میخوره گاهی یکم از پیمانه کمتر بریز تا شیر رقیق تری باشه و دفع راحت تری باشه ولی نه همیشه اینکار و کنی مثلا یکبار در روز یا یک کوچولو آب شو بیشتر کن مثلا دو پیمانه با ۶۰ سی سی آب و ۶۵ یا ۷۰ سی سی آب بریز ،اگر شیر مادر میخوره بهش آب سرد جوشیده رو دو قاشق در روز بده

فلوس بده عطاری بگیر

سلام صب ناشنا خودتون خاکشیر رو اب جوش بخورین.یا ترنجبین رو اب بخوربن میتونین یه کوچولو به نی نیتون هم بدین اینا رو بخورین شیر بدین تاغروب کار مبکنه ان شاالله

گلاب میدم سریع خوب میشه

ورزشش بده
زانو جمع تو شکمش که به شکمش برسه و با پاهاش دوچرخه بزن
چندین بار این کارو بکن