۷ پاسخ

مامان آریا میشه بگین تو هفته ۹ بارداری چطوری تشخیص دادین بچتون دوقلویه،

وای این ک دگ بزرگترین نعمته خداروشکر کن عزیزم انشاءالله بسلامت بگیری بغلت جوجه های نازتو

سلام عزیزم. کار خاصی کردید بچه دوقلو شد؟؟؟

سلام عزیزم بایدخداروشکر کنی که ویار نداری... من هم از ماه 3 یکمی حالت تحوع داشتم.. هرکسی ژنتیک بدنش متفاوته

سلام خداروشکر که تهوع نداری
چه خوب کاش منم دوقلو داشتم😍
خدا برات حفظشون کنه سالم باشن الهی

عزیزم دوقلوهات همسان هستن یا ناهمسان
من دوقلوهام پنج سالشونه ، الان باردارم نمیدونم ممکنه بازم دو قلو باشن یا نه
شما بتات چند بود

سلام خیلی خوبه ک تهوع نداری همه ک مثل هم نیستن عزیزم انشاالله بارداریه راحتی داشته باشی 😘