۷ پاسخ

من ساقه طلایی خوردم خیلی جواب میداد

سلام من که میخورم فکرنکنم مقدار کم مشکلی ایجاد کنه

سلام عزیز ب من گفت زنجبیل نخور
دکترت بهت قرص دمیترون نداده
پرتقالو بخور پوستشو بو کن کمتر میشه حالت تهوع بهتره

اره اشکال نداره

سلام عزیزم دکترمن اول گف ن نباید بخوری ضرر داره بخاطر یسری دلایل بعد حال افتضاح منو دید گف نه از داروخانه کپسول زنجبیل بخر روزی دوبارم میشه استفاده کنی ولی من چون خودکپسولش اذیت میکنه پودرشو درمیارم میریزم تو چایی یاماست میریزم میخورم اونجوری اذیتم نمیشم

سلام عزیزم ن اصلا نخور گرمی خوب نیست.. بجاش پرتغال نارنگی یا نارنج بو کن هرکدوم تونستی بهترمیشه بعد حتما برو دکتر بهت قرص میده خوب میشی من همینطور بودم الان بهترم.‌.قرص میخورم

زنجبیل خوب نیست عزیزم منم خودندم که نباید استفاده بشه مخصوصا تو سه ماهه ی اول